Hrani se zdravo i Salus nagrađuju tokom čitave godine

Tokom dugogodišnjeg rada Nutricionistički tim Ordinacije „Salus“ je uspješno i trajno smanjio tjelesnu težinu više od 1700 gojaznih osoba i riješio brojne zdravstvene probleme kod pacijenata koji su bili spremni promijeniti životne navike i hraniti se zdravo.

Da bismo odgovorili na brojna pitanja koja su nam postavljali naši pacijenti, pokrenuli smo Web portal hrani se zdravo.ba, putem kojeg dijelimo brojne korisne savjete, članke i recepte, kao i priče naših pacijenata o uspješnoj promijeni loših životnih navika. Izuzetno smo zadovoljni reakcijom naših čitatelja i brojnim pozitivnim komentarima, što potvrđuje naš značaj, a ujedno nas i obavezuje da budemo još bolji, interesantniji i da sva nova naučna saznanja iz oblasti nutricionizma i zdravlja uopšteno prenesemo do naših vjernih čitatelja.

Kao znak zahvalnosti našim čitateljima i ove godine, kao i prethodnih, smo organizovali niz akcija na nutricionističke usluge, ali i nagrađivali. Željeli bismo se zahvaliti svima koji su učestvovali u našoj nagradnoj igri, kao i onima koji nas svakodnevno vjerno prate i podržavaju na društvenim mrežama, uz obećanje da će nagradnih igara biti i u periodu koji je pred nama.

U prva tri mjeseca ove godine naša nagrada je pripala: Moniki Valjevac, Fati Atić Zilić, i Selmi Memišević.

Čestitamo dobitnicima, koji su svoje nagrade već preuzeli, a ostalima želimo više sreće tokom slijedećih nagrađivanja. Do tada nastavite da nas pratite i budite u toku!

Uredništvo portala Hrani se zdravo